O nama

Evro-Line uspešno posluje od 2001. godine. Opredeljenje kompanije utemeljeno je na visokim vrednostima korporativne kulture, poštovanju partnerskih odnosa sa klijentima, primeni naprednih tehnologija, kao i društveno odgovornom poslovanju.

Specijalizovani smo za najsloženije špediterske poslove u oblasti carinskog posredovanja, skladištenja i organizacije transporta.

Snaga naše kompanije nije samo u stalnom rastu poslovanja, već pre svega u stručnosti i kvalitetu zaposlenih i njihovom iskustvu stečenom u saradnji sa renomiranim domaćim, regionalnim i svetskim kompanijama.

Evro-Line je član medjunarodne asocijacije špeditera, FIATA, poseduje sertifikat o usaglašenosti sa ISO standardima, ima status Ovlašćenog Privrednog Subjekta (OPS/AEO - Authorized Economic Operator), član je Nacionalne Asocijacije Transport i Logistika i poseduje sertifikat Excellent SME Serbia dodeljen od strane Privredne komore Srbije.

Zahvaljujući savremenom načinu rada, organizaciji i veštini prilagođavanja tržištu, Evro-Line je izgradio jedinstven tržišni  nastup koji objedinjuje sledeće usluge:

  •    Carinsko zastupanje
  •    Međunarodni drumski transport
  •    Železnički, brodski i avio prevoz
  •    Skladištenje

Evro-Line je u mogućnosti da pruži kompletnu logističku uslugu i odgovori na sve zahteve tržišta.